Menu Premium

‘EA Access komt binnenkort naar de PlayStation 4’

Hylke Haagsma 18/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De digitale gamewinkel van EA komt mogelijk ook naar de PlayStation 4. In een tijd waar onze portemonnee leeg wordt getrokken door Netflix,Spotify,Videoland en Xbox Gamepass heb je misschien geen interesse in nog een abonnement. Toch is het binnenkort misschien wel mogelijk. Je kunt dan namelijk EA Access op je PlayStation 4 gaan gebruiken.

EA

Om deze afbeelding gaat het!

EA Access op je PlayStation 4

Een afbeelding die op internet te ontdekken was laat EA Access zien op de PlayStation 4. Dit zorgt ervoor dat veel mensen denken dat Sony en EA een deal hebben weten te sluiten. Dit is in het verleden nog niet gelukt. Voor EA Access betaal je 4 euro per maand en vervolgens krijg je een groot gedeelte van de games van EA. De allernieuwste games zijn er echter niet te spelen.. Dus geen Battlefield 5. Maar wel alle Mass Effect games. Overweeg jij een abonnement op de digitale game winkel van EA?  Momenteel zijn games als Battlefield 1, Burnout Paradise, Fifa 18, NHL 17, Star Wars Battlefront 2,Titanfall 2 en Dragon Age: Inquisition er te spelen. Is dit voor jou genoeg om maandelijks 4 euro te betalen aan EA? Of krijgen ze op deze manier de centen niet uit je broekzak?

EA koos ervoor om voorlopig nog geen reactie te geven op de geruchten. Met EA Access moeten zij natuurlijk de concurrentie aangaan met Xbox Gamepass en PlayStation Now. In het verleden bood EA de service aan Sony aan en blijkbaar hebben ze toen bedankt. We weten niet waarom, maar het zou kunnen zijn om spelers PlayStation Now te laten nemen in plaats van EA Access. We kunnen niet met zekerheid stellen dat bovenstaande afbeelding betrouwbaar is, maar het lijkt er nu toch echt op dat EA Access naar de Japanse Console toe gaat komen. Ga jij er gebruik van maken op je PlayStation 4? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch