Menu Premium

E3 2019: Xbox kondigt vanavond nieuwe console aan

frankjuniorrr 09/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond om tien uur Nederlandse tijd is het zover, de Xbox persconferentie! Kunnen ze de hooggespannen verwachtingen inlossen? Bij Xbox doen ze er nog een schepje bovenop om de hype te vergroten. Onderstaande tweet laat zien wat wij mogen verwachten van hun persconferentie.

Xbox Scarlett, are you there?

De geruchten zijn al maanden aan de gang. Geen Sony op de E3, Xbox die moet uitpakken, dat kan maar één ding betekenen; een nieuwe generatie is aanstaande! De naam Scarlett en Anaconda komen vaak voorbij als projectnamen voor de next-gen console, maar wat de definitieve naam gaat worden horen we waarschijnlijk pas vanavond.

Net als bij de release van de One X verschijnen er weer mogelijke puzzelstukjes in de teasers op twitter. In de laatste drie tweets zouden namelijk verborgen codes zitten die moeten duiden op de RGB-kleurcode (255, 36, 0) voor Scarlett.

14 first party titels

Xbox heeft inmiddels laten weten dat er minimaal 14 first party titels getoond gaan worden. Natuurlijk zijn de bekende titels als Halo Infinite en Gears 5 aanwezig op de persconferentie. Daarnaast gaan er geruchten over een nieuwe Fable en misschien wel een nieuwe Battletoads als verassing?

Uiteraard zullen er de nodige “World-Première” trailers voorbij komen. Nu Sony niet aanwezig is op de E3, hebben ze bij Xbox alle ruimte om grote third-party titels te tonen. Komt Cyberpunk 2077 weer voorbij net als vorig jaar, of zal er een andere verrassing uit de hoge hoed getoverd worden?

 

Vanaf 8 uur zijn we erbij!

Net als ieder jaar doen we uitgebreid verslag tijdens de E3 met een bomvol programma. Om tien uur Nederlandse tijd is de aftrap van de Xbox persconferentie. Wij beginnen al om acht uur met de voorbeschouwing! Op twitch.tv/gamekings gaan we voorbeschouwen op de E3 en kan je al onze verwachtingen en het laatste nieuws live meemaken.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch