Menu Premium

E3 2019: Xbox komt met 14 exclusives tijdens hun presentatie

Hylke Haagsma 31/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Xbox hard zou komen tijdens de E3 van 2019 wisten we al. Maar nu is bekend geworden, dankzij Phil Spencer, dat ze met veertien exclusives komen tijdens hun E3 presentatie van 2019.

Xbox komt met Gears 5, Halo Infinite en…?

Xbox zal waarschijnlijk met Halo Infinite komen, kan niet missen. Gears 5 is officieel aanwezig tijdens de E3.

Maar wat gaan we nog meer zien? Fable 4? De nieuwe gigantische game van The Initiative? We gaan het allemaal op de E3 zien. Wat hebben we zin in de presentatie van Xbox! Alle ogen zijn op hen gericht bij de afwezigheid van PlayStation.

 

We kijken met veel belangstelling naar de game van The Initiative

Robert Ryan werkte van 2011 tot 2017 bij Naughty Dog. Hier was hij game designer voor Uncharted 3: Drake’s Deception, The Last of Us, Uncharted 4: A Thief’s End en The Last of Us 2. Niet de minste games als je het ons zo vraagt. Daarna verhuisde hij naar EA’s Motive Studios ( waar hij aan een nog niet aangekondigde game werkte) en nu vertrekt hij naar The Initiative, een studio van Xbox. Hij paste zijn LinkedIn profiel aan, en is zijn nieuwe carrière switch aan het licht gekomen.

Ryan is niet de eerste grote naam die naar de nieuwe studio vertrekt. God of War veteraan Brian Westergaard is de director of production, Drew Murray ( Sunset Overdrive, Resistance 3) is lead designer, William Archbell ( 343 Industries) is de technical director en Blake Fisher ( Xbox) is de director of world and narrative. Daarnaast is Daniel Neuburger, die aan Rise of the Tomb Raider werkte de game director bij The Initiative.

Door al die grote namen worden wij wel erg nieuwsgierig naar de game van The Initiative. Denken jullie dat we deze game als een van de veertien exclusives gaan zien op de E3 dit jaar? Laat het ons weten in de comments en vergeet daar ook niet je vragen te stellen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch