Menu Premium

E3 2019: Ontwikkelaar van Sniper Elite komt met grote nieuwe game

Reilly 31/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rebellion Developments, de ontwikkelaar achter onder andere de Sniper Elite franchise, heeft haar lineup voor de E3 aangekondigd. Ze zullen met een drietal games komen.

Vervolg op een oudje

Evil Genius 2 is een vervolg op…Evil Genius 1. Je zou het niet denken. Opmerkelijk is echter wel dat de eerste – en tevens laatste – Evil Genius al uit 2004 stamt. Die titel verscheen exclusief op PC (nog steeds op Steam te koop). Het vervolg op deze RTS klassieker werd al in 2017 aangekondigd. De ontwikkelaar is duidelijk over een paar dingen: De game zal niet free-to-play zijn, zal een volwaardig vervolg zijn en niet een remaster, en is primair voor PC ontwikkeld. Een console release is echter niet uitgesloten.

Sniper Elite VR

De ontwikkelaar is voornamelijk bekend door haar Sniper Elite games. In deze games neem je de rol aan van een koelbloedige sniper. Je schoten worden op cinematografische wijze getoond en je ziet de vijand met Killer Instinct-achtige X-Rays dood gaan. In Sniper Elite VR krijgt dat nog dus nog een extra dimensie.

Onaangekondigde game

Hier kunnen we kort over zijn: hier weten we nog niets over. Vet, toch? Wat wel bekend is: de game zal voor het eerst getoond worden op de PC Gaming Show persconferentie. Voor nu kunnen we dus lekker speculeren over wat de game gaat zijn. Misschien Sniper Elite 5? Of een compleet nieuwe IP? Rebellion zegt hoe dan ook dat het geen kleine titel zal zijn.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch