Menu Premium
Loading...

Sniper Elite 4 Review

14/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Stop de persen. De game van het jaar is volgens Boris binnen. Beter dan Sniper Elite 4 ga je het niet meer krijgen. Noem hem maar eens een`andere game waarin je iemands teelballen er af kunt knallen. Gelukkig weten jullie dat als Boris enthousiast is, hij altijd in de overtreffende trap gaat. Maar hij is nu eenmaal gek van het op afstand doorboren van een tegenstander. En hij kan die passie ook nog eens gloedvol uitleggen in de Sniper Elite 4 Review.

Voor dit soort gevallen hebben we de altijd nuchtere Skate. Ook niet vies van het van verre poppen van een mannetje, maar hij heeft ook zo zijn op- en aanmerkingen op het vierde deel uit de Sniper Elite-reeks. Is het bijvoorbeeld allemaal wel diepgaand genoeg? Zit de gameplay technisch wel solide in elkaar? De strijd kan daarmee aan de studiodesk ontbranden.

Boris en Skate zijn volgens velen het ideale duo bij Gamekings. Altijd goed voor een felle discussie die alle kanten opvliegt. Gebeurt dat nu ook? Krijgt Skate Boris weg van zijn mening dat Sniper Elite 4 echt de shit is, of weet Boris Skate ervan te overtuigen dat deze game keihard is. Check het in de Sniper Elite 4 Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch