Menu Premium

E3 2019 – ‘Microsoft gaat de Xbox Anaconda en Lockhart tonen’

Hylke Haagsma 05/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuw bericht van Thurrot’s Brad Sams geeft aan dat er een hoop te zien gaat zijn op de persconferentie van Xbox: Games, hardware, de Game Pass en xCloud zouden allemaal voorbij gaan komen.

Microsoft trapt met Xbox een nieuwe generatie consoles af

Nu PlayStation afwezig is, kan Xbox flink gaan knallen deze E3. Brad Sams van Thurrott heeft alles geplaatst wat hij heeft gehoord van bronnen en insiders bij Microsoft. Dit is wat hij daardoor verwacht wat Microsoft gaat tonen in LA, en het is behoorlijk wat, heb je even?

De Xbox Anaconda en Lockhart zullen uit de doeken worden gedaan en er zullen meer details over bekend worden, er zullen echter mogelijk geen technische specificaties gedeeld worden. Wel zullen we de prestatie’s van de consoles gaan zien in demonstraties, tweemaal voor de Anaconda en vier keer voor de Lockhart. Nieuwe functies als Zen 2, backwards compatibility en meer zullen ook worden getoond.

Waarom geen technische specificaties? Volgens Sams wordt er nog steeds over de details beslist omdat de consoles nog een jaar op zich laten wachten. Wij verdenken Microsoft er echter ook wel van dat ze de specificaties van hun nieuwe Xbox nog niet willen delen omdat ze voor Sony hun nieuwe console delen. Sony zou er dan mogelijk daarna met hun nieuwe PlayStation overheen kunnen gaan.

State of Decay 2 DLC, Halo Infinite, Age of Empires

Xbox zal veertien titels gaan tonen van hun eigen game studios. Gears 5, nieuwe DLC voor State of Decay 2, Forza Horizon 2 krijgt een nieuwe uitbreiding. Daarnaast zal er gameplay worden getoond van Halo Infinite op een PC met een Xbox controller. Ook zal er iets van Age of Empires worden getoond ( eindelijk weer iets van Age of Empires 4??). En krijgen we mogelijk wat details over de nieuwe Fable. Het bericht beweert ook dat we minstens drie nieuwe IP’s gaan zien.

Het bericht claimt ook dat het een van de sterkste jaren voor Xbox gaat zijn wat betreft het laten zien van third-party games ( Niet heel gek als PlayStation afwezig is). Ook de xCloud streaming service zou flinke aandacht gaan krijgen tijdens de persconferentie. Er zou een demo te zien zijn van de streaming service en mogelijk zullen we ook iemand te zien krijgen die thuis zit te spelen.

Denken jullie dat dit bericht op waarheid is berust? En wat verwachten jullie tijdens de Xbox persconferentie? We gaan het zondag om 22:00 samen bekijken! Vergeet niet om 21:00 al in te schakelen voor de gezellige voorbeschouwing.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch