Menu Premium

E3 2019: ‘Halo Infinite launchgame voor Xbox Scarlett in 2020’

Oubaïd 09/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe geruchten doen zo vlak voor de presentatie van Microsoft de ronde. In de wandelgangen gaat nu het gerucht dat Halo Infinite met de launch van de Xbox Scarlett in ‘Holiday 2020’ uitgebracht wordt.

Technische details Halo Infinite

Volgens het gerucht zal Halo Infinite in 8K resolutie en op 120 frames per seconden draaien. Nog niet eerder had een consolegame deze technische specificaties, wat dus heel uniek is. Dat zijn dus indrukwekkende technische details, met name voor een launchgame. Wat dit zal betekenen voor technische specificaties voor de Xbox One-versie is niet bekend. We moeten maar even afwachten hoe dit allemaal gaat uitpakken.

Backwards Compatibility

Daarnaast wordt er gemeld dat de backwards compatibility van de Xbox Scarlett tot vier generaties terug zal ondersteunen. Hiermee zou de nieuwe Xbox in principe alle oudere Xbox games ondersteunen. Ook zou de Xbox Scarlett een eigen Elite Controller krijgen. De Xbox Scarlett zou daarnaast een eigen Pro controller krijgen, deze zal “extra special” zijn volgens leaker Sabi. Over de nieuwe functies van de controller meldt hij dat men “very impressed with it” zal zijn. Wat deze nieuwe functies zijn, maakt hij echter niet bekend.

Hoe dan ook, dit allemaal gaan we vanavond ontdekken tijdens de presentatie. Dan weten we of deze geruchten allemaal correct zijn gebleken.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch