Menu Premium

E3 2019: “Assassin’s Creed: Odyssey krijgt een Story creator mode”

TheSillyP 07/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchten dat een Story Creator mode voor Assassins’s Creed: Odyssey aangekondigd gaat worden tijdens de Ubisoft persconferentie, worden steeds realistischer. Assassin’s Creed Fanaccount AccestheAnimus hun tweet lijkt het te bevestigen.

Tweet AccestheAnimus

In de tweet geeft het fanaccount aan dat ze eindelijk naar buiten mogen brengen dat ze uitgenodigd zijn om een “Upcomming Community oriented tool” te testen. Er zijn de laatste weken veel geruchten geweest dat Ubisoft bezig zou zijn met een mode waarin je zelf invloed hebt op het verhaal.

Invloed Assassins’s Creed spelers

Ubisoft heeft al aangekondigd dat ze de spelers meer de controle willen geven over het verhaal dat ze gaan beleven. De community tool past dus absoluut bij deze uitspraken en maakt dit gerucht erg realistisch. Ook kan dit een goedmakertje zijn voor de DLC die uitkwam voor Assassin’s Creed Odyssey. Legacy of the Blades viel namelijk volgens veel Assassin’s Creed fans best wel tegen, vooral omdat de speler weinig te zeggen had welke kant het verhaal op ging.

Verwijderde Reddit post Assassins’s Creed

De tweet van AccestheAnimus lijkt perfect aan te sluiten bij eerdere Reddit posts over een community tool in Odyssey. Er was onder andere een Reddit post van een Ubisoft community manager. De community manager leek aan te kondigen dat er een “Story Creator Mode” aan zat te komen. deze post is inmiddels verwijderd. Rock Paper Shotgun was er op tijd bij en heeft dit destijds behandeld.

Uiteraard is niks van dit alles bevestigd door Ubisoft. Maar nu meerdere geruchten bij elkaar komen is de kans best groot dat Ubisoft in hun persconferentie een Story Creator Mode gaat aankondigen voor Odyssey. Dit zou natuurlijk geweldig zijn voor fans van de game, en laat maar weer is zien dat Ubisoft de laatste jaren erg sterk gefocussed is op hun community. Er word geluisterd naar wat de community wil, en passen dat toe in hun games. Dit zie je ook erg terug in Rainbow Six: Siege. We zullen het zien maandag nacht, maar wij achten de kans erg groot dat de Story Creator Mode er komt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch