Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Odyssey Discussie: “Een van de betere games in de serie”

02/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de afgelopen jaren hebben we bijna ieder jaar van Ubisoft een Assassin’s Creed game gekregen. In 2016 besloot Ubisoft om dat voor een jaar een halt toe te roepen, aangezien de meeste fans wel ‘Assassin’s moe’ waren. Gelukkig voor de Assassin’s Creed fans kregen we het jaar daarop wel een nieuw deel, Origins. En ja, wat een verrassing dat er dit jaar weer een gloednieuwe AC op de markt is; Assassin’s Creed Odyssey. De korte review staat al online en in het item hebben JJ en David al aangegeven dat ze nog dieper willen ingaan op de game. Daarom is Jelle aangeschoven, als open wereld fan en Assassin’s Creed Origins fan.

Kies je class

Tijdens het spelen van deze game kun je je skill tree uitbreiden. Hier krijg je de keuze uit de volgende drie abilities: Hunter, Assassin en Warrior. De meeste gevechten kun je aangaan op je compleet eigen manier. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is wel een toffe manier om je vijand uit te schakelen. Ga ook niet zomaar op de vuist met elke willekeurige vijand die je ziet, want elke vijand heeft zijn eigen level. Ben jij zelf level 9, dan moet je het niet opnemen tegen iemand van level 15, of je zult er extreem veel moeite mee hebben.

Je bent en blijft een assassin

Ondanks dat je met je zwaard, speer of je paard de strijd aangaat, je blijft een echte assassin. Er zijn genoeg mogelijkheden in het spel om te sluipen en je vijand stilletjes om te leggen. Je Hidden Blade heb je niet meer tot je beschikking, maar er zijn tal van andere manieren om dit te doen. Voor fans van de Assassin’s Creed serie raden wij deze game zeker aan! Wat vinden jullie van Assassin’s Creed Odyssey tot nu toe? Gaan jullie hem gelijk halen op dag 1? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch