Menu Premium
Loading...

[E3 2015] The Tommorow Children E3 2015 Trailer

Karen Koch 18/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar werd de game The Tomorrow Children al getoond op de E3. Deze kreeg toen positieve geluiden terug te horen. Dit jaar ontbrak de game ook niet op de beursvloer, want er is een nieuwe trailer van uitgebracht! The Tommorow Children E3 2015 Trailer kan je, natuurlijk, gewoon op Gamekings bekijken!

The Tomorrow Children wordt soms wel omschreven als Minecraft-meets-Soviet Union en dat lijkt ook uit deze trailer naar voren te komen. Op een bankje in een parkje zitten twee meisjes rustig te chillen terwijl de stad om hen heen wordt opgebouwd. Daarentegen lijkt de sfeer in stad toch iets meer richting communist dystopia te trekken, mede dankzij het feit dat alle karakters op elkaar lijken. Aan het einde van de trailer breekt er paniek uit, want de pas gebouwde stad wordt aangevallen. Gelukkig kunnen de mensen uit Communist City ook keihard samenwerken, want alle kanonnen worden afgevuurd.

The Tomorrow Children zal, wanneer deze verschijnt, een PlayStation 4-exclusive worden. Het blijft echter nog wel even een raadsel wanneer de game daadwerkelijk uitkomt, omtrent een releasedatum blijft het namelijk angstvallig stil.

nieuws20150618_TomorrowChildren

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch