Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Persona 5 E3 trailer

Karen Koch 17/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook Persona 5 kan natuurlijk niet ontbreken op de E3. Sinds de release van Persona 3 in de Westerse streken heeft de spin-off van de Shin Megami Tensei-serie een behoorlijke naam voor zichzelf weten te bouwen. Vandaar dat er ook een flink aantal mensen benieuwd zijn naar Persona 5. Hopelijk kunnen deze mensen hun nieuwsgierigheid iets indampen dankzij deze Persona 5 E3 trailer!

Persona 5 zal, net als voorgaande delen, draaien om middelbare scholieren die een dubbelleven leiden. Overdag gaan ze naar school, studeren ze voor tentamens en proberen ze hun sociale contacten te onderhouden. ‘s Nachts vechten ze echter tegen allerlei demonengespuis. Hoe dat in Persona 5 precies in elkaar steekt, is nog niet bekend. Wel lijken er enorm veel thema’s zoals dieven, gevangenis en stelen in de game te zitten. Misschien moet je wel spelen als een master thief…?

Persona 5 komt op de PlayStation 3 en PlayStation 4 uit. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit rond het einde van dit jaar gebeuren, maar er is nog geen vaste datum voor genoemd.

nieuws20160616_Persona5E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch