Menu Premium
Loading...

[E3 2015] No Man’s Sky PC Trailer

Karen Koch 17/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

No Man’s Sky heeft vorig jaar de E3 gestolen door zijn aankondiging. Dit jaar was het, op een stukje gameplay na, opvallend stil rondom de game. Tenminste, dat was zo, tot de AMD PC Gamer persconferentie. Daar kregen we plotseling de No Man’s Sky PC Trailer voor onze kiezen en die kan je hier terugzien!

No Man’s Sky is gigantisch. Dat is misschien zelfs nog een understatement, want er zitten biljoenen planeten in de game. Het gaat behoorlijk wat tijd kosten om zelf ook maar een fractie daarvan te ontdekken. PC-gamers waren dan ook, begrijpelijk, gefrustreerd dat er vorig jaar werd gezegd dat de game eerst naar de PlayStation 4 kwam en pas later naar de PC. Denk eens aan alle planeten die je in de tussentijd kan vinden! Nu kwam Hello Games gisteren aan het einde van de persconferentie van AMD nog met een verassing: de game komt tóch tegelijkertijd uit voor de PC en de PlayStation 4! Om dat te vieren, brachten ze een trailer mee.

De No Man’s Sky PC trailer is hier dus terug te kijken. Hoewel Hello Games nu dus heeft toegezegd dat de game tegelijkertijd op de PC als de PlayStation 4 uit gaat komen, hebben ze hier geen releasedatum bij gegeven. Daar mogen we nog even wachten, dus.

nieuws20150617_NoMansSky

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch