Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Deus Ex: Mankind Divided – Dawn Engine Tech Demo

Karen Koch 19/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt een nieuwe Deus Ex-game aan en die moet er natuurlijk wel beter uitzien dan zijn voorgangers. Om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk zo gaat zijn, hebben de ontwikkelaars een nieuwe engine in gebruik genomen. De impact van deze nieuwe engine op de omgevingen in de game kan je bekijken in de Deus Ex: Mankind Divided – Dawn Engine Tech Demo.

De nieuwe Dawn engine, zo heet het beestje, zorgt ervoor dat er een enorme hoeveelheid aan voorwerpen in beeld kan worden gebracht. Een van de esthetische doelen van de Deus Ex-serie is ook om overal in die wereld troep, voorwerpen en hebbedingetjes neer te leggen, iets dat ook werd ook verteld tijdens de persconferentie op de E3. Daarnaast helpt de engine ook mee aan het balanceren van kleuren en lichtinvallen in de game. Hoewel het omschrijven van wat de Dawn engine allemaal kan natuurlijk erg leuk is, is het vele malen informatiever om het gewoon zelf te bekijken. Start dus snel de Deus Ex: Mankind Divided – Dawn Engine Tech Demo op!

Deus Ex: Mankind Divided komt volgend jaar uit. De voorlopige releaseframe staat op het eerste of het tweede kwartaal, maar dit kan nog veranderen. Wanneer de game uitkomt, gaat deze verschijnen op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

nieuws20150619_DeusExDawnEngine

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch