Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Batman: Arkham Knight E3 Trailer

Karen Koch 18/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het superhelden-genre is op het moment immens populair. Niet alleen worden er talloze films en series over de karakters van Marvel en DC uitgebracht, ook games kunnen hier niet bij ontbreken. Een van de grootste superhelden-games? De Batman: Arkham-serie. Deze krijgt natuurlijk binnenkort een nieuwe game en wat je daarvan kan verwachten, zie je in de Batman: Arkham Knight E3 Trailer.

Op de muziek van I’ve Got You Under My Skin worden enkele beelden uit de game getoond. Deze muziek past natuurlijk perfect bij de hele sfeer van Batman, die toch ook redelijk vaak op psychologisch gebied met zijn tegenstanders worstelt. De trailer opent met de crematie van de Joker en stapt vervolgens over op een scene een cafetaria. Wat daar allemaal gebeurt, gaan we niet verklappen, daarvoor moet je de trailer bekijken! Wat we wel kunnen zeggen, is dat het behoorlijk trippy wordt.

Batman: Arkham Knight komt over een kleine week uit, op 23 juni. Dan verschijnt deze game op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Tot die tijd kan je gewoon de Batman: Arkham Knight E3 trailer nog een keer aanzetten!

nieuws20150618_BatmanKnight

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch