Menu Premium

[E3 2012] EA bevestigt Need for Speed: Most Wanted 2

Gamekings Redactie 02/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Electronic Arts heeft laten weten dat hun wereldberoemde arcaderacer op de E3 gaat opduiken, in de vorm van Need for Speed: Most Wanted 2. De E3-schema van afgelopen week verraadde echter al dat we een nieuwe Most Wanted zouden krijgen, dus een grote verrassing zal dit niet meer voor je zijn.

Wat we allemaal precies van deze game te zien zullen krijgen tijdens de persconferentie van EA op maandag, is in ieder geval nog af te wachten. Criterion Games, het ontwikkelteam verantwoordelijk voor Need for Speed: Hot Pursuit, gaat ook met deze NFS game aan de slag. Er is verder niks bekend over Most Wanted op de titel, ontwikkelaar en een screenshot op de Facebook-pagina van de game na.

Wat EA nog meer voor iedereen in petto heeft wordt maandag duidelijk. De uitgever heeft ook al laten weten dat er meer gametitels aan komen die nog niet aangekondigd zijn. Daarnaast zijn Crysis 3, FIFA 13, uitbreidingen van Battlefield 3, Medal of Honor: Warfighter, Dead Space 3 en een stapel andere titels van de partij. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch