Menu Premium
Loading...

Premium: Dying Light Review

29/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn van die momenten dat er op Gamekings.tv geschiedenis wordt geschreven. Dit is zo’n moment. Nadat we meer dan 52 duizend emailtjes, facebook posts en twitter mentions kregen, hebben we toch maar besloten om de Dying Light review eindelijk een keer online te slingeren. Gelukkig zijn we maar anderhalf jaar te laat. Dus, bij dezen: de langverwachte Dying Light review, speciaal voor al onze Premium-leden! jullie zijn helden! Jelle en Steven duiken diep in de zombieknallende freerun-actie in deze nu al legendarische “Premium: Dying Light Review”!

Dying Light zag op 27 februari 2015 voor het eerst daglicht en is sindsdien alles behalve gestorven. Je neemt de rol aan van Kyle Crane, die zich als een vis in het water voelt in de door zombies overlopen stad Harran. Crane is overduidelijk een badass zonder last van hoogtevrees; hij klimt, klautert en springt in rap tempo over de daken van Harran en gaat geregeld hordes zombies te lijf met een creatief arsenaal aan wapens.

Een jaartje na de release, op 9 februari 2016, kwam een flinke expansion voor Dying Light uit, genaamd The Following. In The Following krijg je een andere speeltuin voorgeschoteld, namelijk de “Countryside.” Meer groen, meer ruimte, maar minder gebouwen om snel aan zombies te kunnen ontsnappen. Vooral ’s nachts is het uitkijken geblazen, want dan zijn de zombies een flink tikkeltje agressiever.

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in de game? Hebben Jelle en Steven na anderhalf jaar een goed beeld van wat de game is? Check snel de Premium: Dying Light Review en krijg eindelijk antwoord op de vragen waar je al ruim een jaar op zit te wachten! Oh, en mocht jij de game fucking vet of helemaal kut vinden; laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch