Menu Premium

Duo’s komen naar Call of Duty: Warzone in seizoen 3

Dansky 09/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je leest het goed want nadat quads eindelijk is toegevoegd in seizoen 3 is nu ook bekend dat ook duo’s naar Call of Duty: Warzone komt.

Quads!

Het was de vraag van vele sinds de release van Warzone: geef ons quads. En duo’s. En solo’s. Die laatste is vorig seizoen al toegevoegd naar groot gejuich van de community en nu is daar ook eindelijk quads. Hoeft die ene vriend niet meer alleen Call of Duty: Warzone te spelen. Door de toevoeging is ook de Loadout Drop Marker in prijs verhoogt naar 10k. En er is goed nieuws voor de gamers die graag met z’n tweeën spelen: duo’s is gelekt!

Duo’s!

Even naast het feit dat dataminers de aartsvijand zijn van iedere developer gaat het bij Infinity Ward wel erg slecht met het geheim houden van nieuwe features. Meerdere malen zijn er details naar buiten gebracht over een toekomstige toevoeging nog voordat Infinity Ward hier zelf iets over kon roepen. En nu dus ook bij duo’s. Nota bene de eigen website was dit maal de boosdoener. Want hierop verscheen onderstaand plaatje waarin duo’s wordt vermeld naast quads.

Duo's komt naar Warzone

Duo’s komt naar Warzone

Tja niet echt slim. Maar dat duo’s zou worden toegevoegd was twaalf dagen geleden al gemeld op Reddit. In deze datamine kwamen ook reeds releasde onderdelen langs zoals Backlot, de Renetti als nieuw wapen en de nieuwe Operator Alex. Dus dat duo’s zou komen was een kwestie van tijd. Maar what the Ward giveth, the Ward can taketh away.

Trio’s?!

Iedereen die Call of Duty: Warzone speelt heeft het waarschijnlijk al gemerkt want de trio’s game mode is uit Warzone gehaald. Waarom Infinity Ward dit heeft gedaan is nog niet bekend. Er stond in ieder geval niets in de patch notes en veel gamers zijn hier niet blij mee. Is het een capaciteitsissue? Roulatie? Het is in ieder geval wel toonaangevend voor de manier waarop Infinity Ward met updates omgaat. Kijk maar naar alle stealth buffs die bepaalde wapens krijgen, patch notes die überhaupt niet accuraat zijn en playlists die ineens verdwijnen. Zomaar een aantal situaties die vaak voorkomen bij updates van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare. Dat het spel een enorme playerbase heeft spreekt natuurlijk boekdelen over hoe goed de game in elkaar zit maar de manier waarop ze omgaan met communicatie is wel echt beneden alle peil. Dus laten we met z’n alle hopen dat zodra duo’s wordt toegevoegd quads niet weg gaat. Of solo’s.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch