Menu Premium

Dragon Quest Builders voor de Switch krijgt releasedatum

Froukje Planken 19/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nintendo Switch versie van Dragon Quest Builders heeft een releasedatum gekregen. Square Enix heeft bekend gemaakt dat de game uitkomt op 9 februari 2018.

De sandbox Dragon Quest spin-off waarin je naar harte lust kunt bouwen, kwam voor het eerst uit in oktober 2016 op PS4, PS3 en PS Vita. De Nintendo Switch versie krijgt nieuwe items en features die exclusief zijn voor Nintendo’s hybride console.

Dragon Quest Builders voor de Switch zal over het algemeen dezelfde content hebben als de originele versie. De RPG actie en verschillende bouwopties zullen dus gewoon weer aanwezig zijn evenals de mogelijkheid  je creaties online te delen via de Terra Incognita mode. De Switch versie zal aanvullend wel zeldzame materialen en extra bouwopties bevatten, maar het is nog niet duidelijk wat die opties precies zullen zijn. Ook zal je in de Switch versie toegang hebben tot de exclusieve ‘Great Sabrecub’. Deze geeft je een boost in snelheid en geeft je uniek materiaal na het verslaan van vijanden.

Hoewel de vergelijking met Minecraft snel gemaakt is, is Dragon Quest Builders meer gestructureerd, is er meer focus op een verhaal en heeft het zijn eigen karakteristieke graphics.
Check voor meer informatie over Dragon Quest Builders nog even de review.

 

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch