Menu Premium
Loading...

Dragon Quest Builders Review

15/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gameserie Dragon Quest is terug, maar dit keer anders dan dat je hem zou verwachten. Hij heeft namelijk een beetje leentjebuur gespeeld bij de game Minecraft. Maar of dit ook zo goed heeft uitgepakt? Check het in deze Dragon Quest Builders Review!

Dragon Quest Builders is zoals hierboven al aangegeven niet een normale Dragon Quest, zoals je hem misschien wel kent uit het SNES tijdperk. In deze game staat, naast een goed verhaal, het bouwen van van alles in de wereld van Alefgard centraal. Je kan de chapters van het verhaal afgaan en de inwoners van Alefgard beschermen tegen de evil dragonlord, maar je kan ook in ‘terra incognita’, oftewel de freemode, lekker voor jezelf gaan bouwen à la minecraft. Dit doet de game erg goed. Het bouwen is leuk en verslavend en je kan lekker je creativiteit kwijt. Ook is het verhaal erg leuk om door te spelen en is het vaak ook erg uitdagend, waardoor het spel toch een behoorlijke moeilijkheidsgraad met zich mee kan dragen.

Helaas zitten er geen online modes in, dus je kan niet zoals in Minecraft samen met je vrienden gaan bouwen. Maar je kan wel bouwwerken delen met andere mensen online. Die kunnen dan zichtbaar worden op een bepaalde plek in hun wereld.

Ben je benieuwd wat Emiel en Steven van deze game vinden? Check dan snel deze Dragon Quest Builders Review en vergeet niet je reactie te droppen in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch