Menu Premium
Loading...

Dragon Age: Inquisition Lead Them or Fall E3 2014 Trailer

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar verschijnt er een nieuwe, grootse RPG van Bioware in de vorm van Dragon Age: Inquisition. Alhoewel niet eerder deel in deze franchise even goed werd ontvangen, ziet deze game er voorlopig prachtig uit en hopen we dat we alleen de goede herinneringen van de Dragon Age-franchise kunnen gaan herleven in Inquisition, in combinatie met nieuwe elementen natuurlijk. Of je nu van Dragon Age houdt is niet zo’n boeiende discussie, want de Dragon Age: Inquisition Lead Them or Fall E3 2014 Trailer is gewoon een lust voor het oog.

Uiteindelijk is het wanneer de game verschijnt natuurlijk het allerbelangrijkst dat de game goed is en dat is iets waar we voorlopig nog geen eerlijke mening over kunnen hebben, maar de beelden die gisteren naar buiten kwamen van de game zagen er zeker niet slecht uit. De grote open wereld van Dragon Age: Inquisition kent verschillende soorten aan gebieden en je gaat jezelf in deze game daarom ook terugvinden in de bergen, in bossen, maar ook flink in de sneeuw. Laten we hopen dat de verwachtingen die deze E3 zijn geschept door EA en Bioware worden waargemaakt wanneer de game eind dit jaar verschijnt.

Dragon Age: Inquisition verschijnt om precies te zijn op 7 oktober voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de PC. Het is dus nog een slordige vier maanden wachten op de game, maar tot die tijd kunnen we in ieder geval de Dragon Age: Inquisition Lead Them or Fall E3 2014 Trailer checken.

Dragon Age: Inquisition Lead Them or Fall E3 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch