Menu Premium
Loading...

Dragon Age: Inquisition E3 Demo Part Two: Redcliffe Castle

Gamekings Redactie 11/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar dagen terug lieten we je al een eerste gameplay-trailer zien van Dragon Age: Inquisition, het nieuwste deel in de RPG-serie van BioWare. In die video zagen we een voorproefje van één van de grote buitenlocaties die de game zal kennen, werd het één en ander uitgelegd over het combat-systeem en zagen we hoe episch een gevecht met een draak er in deze game uit kan zien. Inmiddels is een tweede gameplay-trailer online verschenen, die zich afspeelt op een wat kleinschaligere locatie. Mike Laidlaw, de creative director van Dragon Age: Inquisition die ook de eerste trailer van commentaar voorzag, vertelt je ook in deze video meer over deze game. Als je hebt genoten van de vorige trailer en hongerig bent naar meer gameplay van het nieuwe kindje van BioWare, check dan Dragon Age: Inquisition E3 Demo Part Two: Redcliffe Castle.

Deze trailer speelt zich, zoals de titel al doet vermoeden, af in Redcliffe Castle en het mag gezegd worden: ook de binnenlocaties zien er fantastisch uit. Naast de mooie plaatjes zien we in deze trailer meer van het combat-systeem van de game. Mike Laidlaw toont hoe je gebruik maakt van het tactische overzicht binnen de game. Hiermee kun je je partyleden allerlei opdrachten geven en een effectieve aanval plannen. Ook krijg je inzicht in de manier waarop je de omgeving in je eigen voordeel kan gebruiken. Zo valt in de trailer bijvoorbeeld te zien hoe een grote knakker met een enorm stalen harnas en bijbehorend schild een chokepoint verdedigt, terwijl de andere partyleden op afstand allerlei narigheden richting de vijanden slingeren.

Naast meer informatie over het vechtsysteem van de game krijgen we in deze trailer ook meer te zien van het verhaal van de game. Er zitten een hoop cutscenes in de nieuwe trailer waarin we kennis maken met een heel aantal personages. Over personages gesproken: wie je meeneemt op je avonturen gaat ook invloed hebben op de manier waarop het verhaal loopt. Ook hiervan krijgen we een voorproefje in de Dragon Age: Inquisition E3 Demo Part Two: Redcliffe Castle video.

Op 7 oktober kunnen we aan de slag met Dragon Age: Inquisition. Tenminste, als je in het bezit bent van een PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 of Xbox One.

Dragon Age: Inquisition E3 Demo Part Two: Redcliffe Castle

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch