Menu Premium

Dr. Mario World, Nintendo’s nieuwste Mobile Game, komt uit op 10 juli

Froukje Planken 18/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft bekend gemaakt dat hun nieuwste Mobile Game, Dr. Mario World, uitkomt op 10 juli. De game, die een paar maanden geleden werd aangekondigd, zal te spelen zijn op iOS en Android. 

Zo speel je Dr. Mario World

Naast de aankondiging van de releasedatum toonde Nintendo deze video, die verrassend uitgebreid laat zien hoe je de game speelt:  

De originele Dr. Mario kwam uit op de NES in 1990 en is vandaag de dag nog speelbaar op de Switch via de Nintendo Switch Online dienst. De gameplay blijft in grote lijnen hetzelfde in de nieuwe versie voor iOS en Android. In het puzzelspel plaats je nog steeds pillen van de juiste kleur naast virussen om deze te vernietigen. In plaats van vallende pillen, zweven de pillen nu omhoog. Verschillende skills, power-ups en voorwerpen helpen bij het uitspelen van levels. Het bekende deuntje Fever & Chill is onveranderd, maar klinkt nu uit de speakers van je telefoon. Bekende personages hebben inmiddels hun medisch diploma gehaald, dus je kunt aan de slag met Dr. Luigi, Dr. Peach, Dr. Yoshi, Dr. Toad en Dr. Bowser.

Verdienmodel

Naast het tonen van gameplay heeft Nintendo uitgelegd hoe het verdienmodel van Dr. Mario World werkt. Dit model is niet veel anders dan we gewend zijn van de meeste mobile games. Speeltijd is gelimiteerd door stamina metertjes en spelers kunnen diamanten kopen voor echt geld om power-ups of extra capsules (speeltijd) te kopen. 

Dr. Mario World kun je vanaf nu alvast vooruit bestellen. Nintendo belooft vijf werelden bij de launch en meer speelbare levels in de toekomst. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch