Menu Premium
Loading...

Dit zit in de Nintendo Switch Online dienst: genoeg of te weinig?

08/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is 2018 en Nintendo heeft dan eindelijk besloten ook een heuse online dienst, de Nintendo Switch Online dienst, in het leven te roepen. Hoera, de vlag mag uit! Okay, dit commentaar is misschien een beetje sarcastisch aangezet. Ingegeven door het feit dat Nintendo al jarenlang mijlen achter loopt als het gaat om de online functionaliteiten van hun platformen. En daar worden wij bij Gamekings een beetje lacherig van. Want het is 2018. En gaming = online. Check nu Dit zit in de Nintendo Switch Online dienst: genoeg of te weinig?

De Nintendo Switch Online dienst is dirt cheap

Maar goed, beter laat dan nooit. De Nintendo Switch Online dienst, zoals ze het zelf noemen, komt er aan en de details over de inhoud van de dienst zijn eindelijk bekend gemaakt. Wij citeren het persbericht: De dienst laat gebruikers online spelen in compatibele Nintendo Switch games, biedt toegang tot een groeiende bibliotheek klassieke NES-games met toegevoegde online-ondersteuning, verleent voor de meeste games een opslagcloud-dienst voor de back-up van savedata, en extra functies voor Nintendo Switch Online-app voor smartphones en tablets die de online-ervaring uitbreiden bij compatibele games.” En dat voor 19,99 euro per jaar (en niet 13,99 zoals we in het item melden, excuses hiervoor).

Dat is inderdaad geen geld. En twintig games waaronder Balloon Fight, Dr. Mario en Super Mario Bros. 3, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros., Soccer, Super Mario Bros, Tennis, dat is ook altijd leuk voor de heb. Maar is het genoeg om Kevin en JJ tevreden te stellen? Is de Nintendo Switch Online dienst bulletptoof in 2018? Is dit het antwoord dat de Switch als online platform echt een stap verder gaat brengen? Of gelooft Nintendo nog steeds niet echt in online gaming en is deze service meer een handreiking dan een echt antwoord op het online geweld wat de gamer op de PC, PlayStation 4 en Xbox One kan ervaren? Je ziet het in dit nieuwsitem over de Nintendo Switch Online dienst.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch