Menu Premium

DLC van Dragon Age: Inquisition verschijnt eerst op Xbox One

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo, na een klein half uurtje is er nu ook nieuws voorbij gekomen voor de RPG-fans, want er werd zojuist een dikke trailer getoond van Dragon Age: Inquisition. Heel veel liet de trailer echter niet zien, al zag wat we te zien kregen er zeker spectaculair uit. Ondanks dat er niet echt werd ingegaan op mogelijk nieuwe gameplay-elementen of de invulling van het verhaal valt er toch wat nieuws te melden: de DLC van Dragon Age: Inquisition verschijnt eerst op de Xbox One.

Heel erg spannend is dit nieuws niet te noemen, maar voor Microsoft is het zeker chill dat ze wat tijdelijke exclusiviteit hebben weten te veroveren van Bioware’s aankomende titel. Natuurlijk is het ook niet vervelend voor de Nederlanders die tegen de tijd dat Dragon Age: Inquisition verschijnt, op 7 oktober om precies te zijn, al wat eerder met de game aan de slag kunnen. Dat maakt de uitgestelde lancering van de Xbox One in Nederland net ietsje beter te verdragen, nietwaar?

Hopelijk wordt er de komende dagen toch nog ietsje meer van de game onthuld, want met enkel deze korte trailer en het enkele nieuwtje dat de Xbox One-gamers DLC wat eerder te spelen krijgen, vind ik nogal karig. Met name gezien de flinke achterban die de game-serie kent zou het tof zijn als er later deze week nog wat nieuwtjes de rondte doen.

DLC van Dragon Age: Inquisition verschijnt eerst op Xbox One

DLC van Dragon Age: Inquisition verschijnt eerst op Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch