Menu Premium

Divinity’s Larian Studios bestolen op Gamescom

Gamekings Redactie 18/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Divinity’s Larian Studios bestolen op Gamescom. Gamescom, een tijd van games, fun en blijkbaar van het stelen van ontwikkelaars. Het zal je maar gebeuren. Bij Larian Studios zijn twee PC’s van de aardbodem verdwenen.

Swen Vicke, oprichter van het Belgische game bedrijf, hoopt dat de dieven de PC’s alleen meegenomen hebben voor de hardware. Er stond namelijk nog al wat materiaal op, inclusief een nieuw onaangekondigd project.

“We hebben nog niks gehoord en ik hoop dat het slechts een constructie medewerker is en dat hij niks geeft om wat er op de harddrive staat. Nu is het slechts een verlies van een PC. Als de dief alles wat er op staat online zet, kan dit slecht zijn afhankelijk van wat er mee gaat gebeuren.”

Buiten andere info staat er ook materiaal van de games Dragon Commander en Divinity: Original Sin op de PC’s. Volgens Vincke zijn er nog geen goede tips binnen gekomen over de dief. De ontwikkelaar heeft wel mails gehad van verschillende mensen over de games op de PC’s, waarin beweerd wordt dat het allemaal online staat. Gelukkig voor Larian Studios zijn deze berichten tot nu toe onzin.

Als je wel goede informatie hebt over de gestolen goederen, laat het ze weten. Larian looft namelijk een prijs van 5.000 dollar uit voor de gouden tip waardoor ze hun eigendom weer terug krijgen. Dus heb jij toevallig tijdens de Gamescom nog een paar duistere figuren bij de PC’s van Larian Studios zien rondhangen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch