Menu Premium
Loading...

Premium: Let’s Play Divinity: Original Sin 2: Onder de radar, maar steengoed

01/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo nu en dan komt iemand op de redactie met een verrassende, relatief onbekende game aanzetten. Ditmaal kwam kersvers lid van de Gamekings-crew Kevin met zo’n pareltje. Het gaat hier om Divinity: Original Sin 2. De RPG scoort geweldige scores en vliegt bovendien als warme broodjes over de digitale toonbank. Helaas hebben de Gamekings om verschillende redenen niet de aandacht kunnen besteden, die de titel klaarblijkelijk wel verdient. Gelukkig hebben we Kevin op de redactie die ons met de neus op de feiten drukt. De titel is afkomstig van ontwikkelaar Larian Studios en verscheen als eerste als early acces op Steam. Kevin heeft Jelle mee de studio ingetrokken om hem de game te laten zien. Ook zo benieuwd? Check nu deze Premium: Let’s Play Divinity: Original Sin 2: Onder de radar, maar steengoed!

Kevin schat Divinity: Original Sin 2 op waarde

Kevin is op de redactie de grote techman. In zijn vrije tijd is hij echter volle bak bezig met games. Gelukkig wil hij er ook graag over lullen. Samen met Jelle gaat hij nu aan de slag met Divinity: Original Sin 2. Zijn liefde voor Nintendo is inmiddels door vooral JJ meerdere malen benadrukt, maar Kevin blijft in hart en nieren een PC-gamer. Het is dan ook geen toeval dat juist hij Divinity: Original Sin 2 op de kop heeft getikt. Jelle is zoals velen weten geen PC-gamer, maar zijn onvoorwaardelijke liefde voor het RPG-genre maakt dat hij niettemin geïnteresseerd is.

Wat is jullie mening over Divinity: Original Sin 2. Hadden jullie de game wel al ┬áin het vizier? Laat je horen in de comments onder deze Premium: Let’s Play Divinity: Original Sin 2: Onder de radar, maar steengoed!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch