Menu Premium

Divinity: Original Sin 2 Launch Trailer

Jeroen Wiersma 15/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een jaar van early acces is de volledige versie van Divinity: Original Sin 2 van ontwikkelaar Larian Studios officieel uitgebracht. Daar hoort natuurlijk een trailer bij waarin ze je in drie minuten, zo goed mogelijk, de belangrijkste elementen van deze fantasy adventure laten zien. Check hieronder de Divinity: Original Sin 2 Launch Trailer!

Twee jaar geleden ging de Kickstarter campagne voor deze RPG van start. Binnen twaalf uur was de benodigde 500.000 dollar toegezegd en de community had er wel oren naar, want aan het einde van de campagne stond er meer dan twee miljoen dollar op de teller. De fans verwachten er dus veel van, en nu gaan we zien of de ontwikkelaar aan die hoge verwachtingen heeft kunnen voldoen.

Spelen zoals jij het wilt, dat is voor Larian Studios de belangrijkste kernwaarde, en dat voel je direct in de mogelijkheden die je allemaal hebt in de character creation. De eigenschappen die je kiest hebben niet alleen invloed op je uiterlijk en je abilities, maar ook op de manier waarop je het verhaal gaat doorlopen. En of je dat rustig in je eentje doet, of met één, twee, of drie vrienden, is ook helemaal aan jou. Je kunt zelfs een complete campaign zelf ontwerpen en door vrienden laten spelen, wat erg doet denken aan spellen als Dungeons & Dragons.

Divinity: Original Sin 2 is (voorlopig) enkel beschikbaar op de PC. Een port naar de consoles is door ontwikkelaar Larian Studios wel naar gehint, maar nooit officieel bevestigd. Op het moment van schrijven staat de game al bovenaan de lijst van best verkopende games in Steam. Is Divinity: Original Sin 2 een game waar jij naar uitgekeken hebt? En wat zijn jouw ervaringen als je ‘m al binnengehaald hebt?

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch