Menu Premium

Larian Studios brengt Divinity: Original Sin 2 naar Kickstarter

Mark Hoogland 12/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruim twee jaar geleden verscheen de RPG Divinity: Original Sin, die voor een groot deel tot stand kwam via een succesvolle Kickstarter-campagne. Vandaag liet developer Larian Studios weten dat ook het tweede deel middels crowdfunding gefinancierd gaat worden.

Swen Vincke, oprichter van het Belgische Larian Studios, verklaart in een blogpost dat het succes van Divinity: Original Sin vooral te danken is aan de input van de community. Zonder datzelfde aandeel van buitenaf wordt het volgens Vincke “erg moeilijk om de doelen te behalen die we voor ogen hebben met Divinity: Original Sin 2”. De komende tijd kunnen fans van de RPG dus volop feedback gaan geven. Niet alleen kan er gestemd worden op de reward tiers voor het tweede deel, ook kunnen allerhande ideeën geopperd worden via de officiële website en de Larian-fora.

Vincke legt verder nog uit dat de basis voor Divinity: Original Sin 2 al grotendeels gelegd is met het eerste deel. Dit geeft Larian Studios de mogelijkheid om zich meer te richten op gameplay en fine-tuning. Gecombineerd met de hulp van de community, moet de sequel dus een “ware diamant” gaan worden.

De Kickstarter-campagne voor Divinity: Original Sin 2 gaat van start op 26 augustus. Tegen die tijd zal er ook meer informatie over de game bekend worden. Tevens zal er eind deze maand een prototype speelbaar zijn op het PAX Prime-festival in Seattle.

Bron: VG24/7

Larian Studios brengt Divinity: Original Sin 2 naar Kickstarter

Larian Studios brengt Divinity: Original Sin 2 naar Kickstarter

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch