Menu Premium

Dit zijn de systeemvereisten van For Honor

Bas Boudewijn 23/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande donderdag begint de gesloten beta voor For Honor en mocht je één van de gelukkige PC-spelers zijn, dan kan je nu checken of jouw monsterbak Ubisoft’s nieuwste melee fighter wel aan kan. For Honor komt uit op Valentijnsdag wat zoals altijd op 14 februari valt, dus je hebt nog eventjes om iets aan jouw computer te doen! Dit zijn de systeemvereisten van For Honor.

Voor de PC-spelers geldt dat je vanaf 4 GB intern geheugen goed zit, maar dat je voor de 1080p, 60fps toch echt minimaal 8 GB aan RAM in jouw PC wilt hebben zitten. De minimale GPU die je nodig hebt om For Honor in 1080p op 60fps te spelen zijn onder andere de Nvidia GeForce GTX680, GTX760, GTX970 of de GTX1060 met 2 GB VRAM of meer en bij de AMD Radeon kaarten zijn het de R9 280X, R9 380 en de RX470 videokaarten. Op CPU gebied moet het met een nieuwe Intel i3-550 processor lukken, maar wil je toch liever iets richting de Intel i5-2500K of beter hebben voor maximale settings. Wil je alle systeemvereisten nog eens rustig nalezen, check dat deze link eventjes.

Eind vorige week kon je hier bij Gamekings al lezen dat je je kon inschrijven voor de gesloten beta van Ubisoft Montreal’s For Honor. Het is dan ook niet gek dat we nu dan ook weten wat er in jouw PC moet zitten om de game op maximale settings te kunnen draaien. Weet je het niet zeker? Dan kun je het, mits je in het bezit bent van een betakey natuurlijk, vanaf aanstaande donderdag 26 januari tot en met zondag 29 januari gewoon uittesten.

Kun jij niet wachten tot je aan de slag kunt met For Honor en ga jij donderdag de beta checken? Laat het ons eventjes weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch