Menu Premium
Loading...

Ubisoft maakt de For Honor Closed Beta content bekend

Richard den Toom 19/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het eind van januari, om precies te zijn van 26 tot en met 29 januari, gaat de For Honor Closed Beta van start. Nu is bekend wat er allemaal te doen zal zijn in de beta: negen (van de uiteindelijke twaalf) Heroes zullen speelbaar zijn in drie (van de uiteindelijke vijf) multiplayer-modi. De gelukkigen, die mee mogen doen met de beta, kunnen het straks solo, in duo’s of in kwartetten op nemen tegen de vijand. Dat kunnen ze gaan doen in zes omgevingen, waaronder drie nieuwe maps.

Als je meer wilt weten over de Heroes, die straks in For Honor te vinden zullen zijn, dan kun je terecht op SCARS. SCARS is een interactieve website waarin de Heroes van For Honor centraal staan en waar je meer over ze te weten kunt komen. Bovendien maak je ook nog kans op een code voor de beta als je SCARS helemaal doorloopt. Het is dus de moeite waard om de site te bezoeken als je zeker wilt zijn van deelname aan de beta.

Eerder schreven we al over War of the Factions, een cross platform component dat ook onderdeel van de beta zal zijn. Daar is een nieuwe trailer voor verschenen:

Inschrijven voor de beta kan hier en laat in de comments weten hoeveel zin jullie hebben om over een week aan de slag te gaan met de For Honor Closed Beta!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch