Menu Premium

Dit zijn alle namen die meedoen aan de FIFA 17 E-Divisie

Jeroen Wiersma 30/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bedankt Johan voor je onmetelijke wijsheden. Eerder deze maand werd de E-Divisie aangekondigd. Deze woensdag zou de officiële lancering zijn, waarbij onder andere bekend gemaakt zou worden wie het vanaf 6 februari tegen elkaar op gaan nemen. Vrijdag heeft de laatste club echter zijn vertegenwoordiger geselecteerd en dus is het lijstje nu al compleet. Dit zijn alle namen die meedoen aan de FIFA 17 E-Divisie en die net als de legendarische nummer 14 kunnen zeggen dat ze houden van werken.

Club Speler
ADO Den Haag Andries Smit
Ajax Koen Weijland
AZ Aristote Ndunu
Excelsior Danny Daniel Hazebroek
Feyenoord Quinten van der Most
Go Ahead Eagles Ian ter Schuur
FC Groningen Absalom Warkor
sc Heerenveen Niels Krist
Heracles Almelo Bryan Hessing
N.E.C. Romano Jansen
PEC Zwolle Stefan Vellinga
PSV Romal Abdi
Roda JC Tom Heijnen
Sparta Rotterdam Frank van der Slot
FC Twente Jaimy van den Boogaard
FC Utrecht Lode de Boo
Vitesse Paskie Rokus
Willem II Daniel Kuipers

 

Alle clubs spelen één keer tegen elkaar, wat betekent dat er na 17 speelrondes een kampioen kan worden gekroond. Deze kampioen van Nederland zal het vervolgens tegen landskampioenen van andere Europese landen moeten opnemen en kan uiteindelijk doorstromen naar het wereldkampioenschap, om daar namens Nederland voor de wereldbeker te strijden.

Met name Ajax, ADO Den Haag, FC Groningen en Vitesse lijken met voormalig kampioenen vooraf favoriet voor de landstitel op FIFA-gebied. Meer details over de E-Divisie worden woensdag bekend gemaakt. De wedstrijden zullen te zien zijn op Fox Sports, Youtube en Twitch. Welk team kan rekenen op jouw steun?

Bron: Studio E-Sport

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch