Menu Premium

[E3 2015] Dishonored 2 gelekt in livestream van Bethesda

Karim Shehata 14/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De originele Dishonored verscheen in 2012 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC en werd een groot succes. Sinds de release van deze game hopen gamers al een tijdje op een vervolg en dat vervolg lijkt inmiddels onvermijdelijk. Bethesda lijkt Dishonored 2 namelijk te hebben bevestigd door middel van een livestream.

Bethesda ging per ongeluk live op het eigen Twitch-kanaal van de uitgever en daarin werd de inhoud van de persconferentie van morgen besproken. Op een gegeven moment kwam Dishonored 2 ter sprake. Toen Bethesda merkte dat dit niet de bedoeling was, sprak de uitgever het magische woord ‘derp’ uit in de stream, om daarna op Twitter ‘verassingen’ voor morgen te teasen.

Alhoewel het dus nog niet honderd procent zeker is dat Dishonored 2 morgen wordt getoond – het is simpelweg niet bevestigd – lijken we daar wel vanuit te kunnen gaan. Of het echt gaat gebeuren zie je in de nacht van zondag op maandag, als wij om 03:00 beginnen met de voorbeschouwing op de E3 van 2015 en de Bethesda persconferentie, welke om 04:00 van start zal gaan. De verrassing wordt echter geteased voor het tijdstip 03:45, waardoor wij tijdens de voorbeschouwing extra goed zullen opletten of er wat staat te gebeuren.

Bron: VG24/7

Dishonored 2 gelekt in livestream van Bethesda

Dishonored 2 gelekt in livestream van Bethesda

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch