Menu Premium

Dishonored 2 Free Trial vanaf donderdag 6 april te downloaden

Maarten van Steijn 04/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zet het alvast in je agenda, want vanaf 6 april is de Dishonored 2 Free Trial speelbaar! Mocht je de game voorheen nog niet gecheckt hebben, dan krijg je hier nog een aardige kluif aan – in de Free Trail zitten namelijk 3 missies verwerkt. Zoals veel mensen wel weten staat deze franchise bekend om de vrij stealthy gameplay en het benaderen vanuit verschillende invalshoeken.

Deze uren aan speelplezier zijn met beide main characters, Emily of Corvo, te doorlopen. Ook wordt je save data bewaard wanneer je de volledige game besluit aan te schaffen na het proeven van het duistere Dishonored sfeertje.

Dishonored 2 is op 11 november 2016 uitgekomen voor de Xbox One, Playstation 4 en PC. De game is ontwikkeld door Arkane Studios en werd uitgegeven door Bethesda. De game heeft kort na de release een update gekregen waarin spelers de mogelijkheid krijgen om New Game Plus te gaan. Ook is de moeilijkheidsgraad naar eigen wens aan te passen.

Begin dit jaar kregen we nog een update voor deze game naar ons toegeworpen. Het hoogtepunt van deze update was de Iron Mode. In deze Mode moet je de game doorlopen zonder dat je kunt saven of loaden!

Wat vind jij ervan dat ze er veel aan doen om deze game nog steeds op de radar te houden? En ben je een beetje getriggered om de Free Trail te gaan checken? Laat het achter in de reacties!

Bron: Eurogamer.net 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch