Menu Premium
Loading...

Dishonored 2 krijgt een New Game Plus modus en Custom Difficulty instellingen

Ridho Hidayat 18/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Menig gamer is al stilletjes de straten van Karnaca aan het verkennen in Dishonored 2. Voor de mensen die van het sluipen geen genoeg krijgen, is er nu goed nieuws. Dishonored 2 krijgt een New Game Plus modus en Custom Difficulty instellingen!

In december zal Arkane Studios de update met deze toevoegingen uitbrengen. New Game Plus kennen we uiteraard van games als Dark Souls en The Witcher 3 en zorgt voor de nodige replay value in een game. Met deze modus kun je na het uitspelen van de game opnieuw beginnen, waarbij er het een en ander zal veranderen aan de gameplay. Wat dit exact zal inhouden voor Dishonored 2 wordt in de komende weken bekendgemaakt. In Dark Souls kun je bijvoorbeeld wel je level en al je wapens behouden, maar worden tegelijkertijd ook de vijanden sterker. Wellicht zorgt de modus er in Dishonored 2 dus voor dat je van begin af aan kunt spelen met al je krachten, maar krijg je ook meer tegenstand te verduren.

Mocht dat nog niet genoeg uitdaging voor je zijn, dan komen er dus ook Custom Difficulty instellingen. Hiermee kun je de moeilijkheidsgraad naar eigen wens tweaken, als onderdeel van de ‘Play Your Way’-filosofie van de ontwikkelaar. Wat dit in de praktijk precies inhoudt, leren we ook in de komende weken.

Dishonored 2 krijgt een New Game Plus modus en Custom Difficulty instellingen die in december zullen worden toegevoegd. Zorgt dit ervoor dat jij de game voor een tweede of misschien wel derde keer uit gaat spelen? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch