Menu Premium
Loading...

Dirty Bomb Teaser Trailer

Gamekings Redactie 29/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ontwikkelaars van Brink, Enemy Territory: Quake Wars en Wolfenstein: Enemy Territory gaan het nog maar eens proberen met hun nieuwe game Dirty Bomb. Het is een multiplayer shooter die free-to-play te spelen is op de PC. Je kunt in ieder geval hier en daar wat beelden voorbij zien flitsen van de game in deze weinig onthullende Dirty Bomb Teaser Trailer.

Wat het in ieder geval wel onthult, is dat het zich afspeelt in Londen. Wel een fictief Londen waar de stront de ventilator heeft geraakt. We zien soldaten op de grond liggen in (half)dode staat, en er staat shit in de fik. Op de achtergrond zien we het wel bekende Gherkin gebouw, het bijzonder gevormde gebouw in het hartje van Londen. Wat moet betekenen, gezien de borden, dat het zich bij de ingang van het London Bridge metro station afspeelt.

Of dit iets te maken heeft met een zekere bomaanslag, of beter gezegd aanslagen van een aantal jaar geleden moet nog blijken. Maar dat het iets met terroristische aanslagen met vieze bommen in de “tube” van Londen gaat zijn, is waarschijnlijk niet vergezocht.

Verder is er niet veel dat we op kunnen maken uit de trailer. De overige informatie die bekend is, is dat het een free-to-play multiplayer shooter gaat worden voor de PC. Aan het eind van de trailer krijg je dan ook de boodschap: reserve your player name now. Wat grofweg betekent, reserveer alvast je naam voor dat de rest van de wereld onze game gaat spelen en jouw naam inpikt. Maar dat zie je allemaal in deze Dirty Bomb Teaser Trailer.

Dirty Bomb Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch