Menu Premium

DiRT Rally komt mogelijk naar PS4 en Xbox One

Karim Shehata 02/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

DiRT Rally verscheen eerder dit jaar spontaan in de vorm van Early Access op Steam, wat voor race- en rallyfans natuurlijk een aangename verrassing was. Echter was er ook kritiek te horen vanuit bepaalde hoeken, gezien de game nog niet was bevestigd voor de PlayStation 4 en Xbox One. Er lijkt toch hoop te zijn dat de game naar deze platformen toekomt, want op de website van het Taiwanese leeftijdsclassificatiebureau zijn vannacht meerdere aanwijzingen verschenen dat dit staat gebeuren.

Dit Taiwanese leeftijdsclassificatiebureau, waar we eerder ook al van vernamen dat Rocket League onderweg naar de Xbox One lijkt te zijn, is doorgaans een betrouwbare bron. Zo werd op deze website onder meer duidelijk dat Zombi naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One zou komen, iets wat later bevestigd zou worden door Ubisoft.

Nu lijkt het dus de beurt te zijn aan DiRT Rally. Honderd procent zeker is het echter nog niet, want toen de Engelse website VideoGamer.com eerder deze ochtend contact op nam met Codemasters over deze kwestie, kreeg het “geen commentaar” naar het hoofd geslingerd. Zie jij het gebeuren dat DiRT Rally verschijnt voor de PlayStation 4 en Xbox One?

Bron: VideoGamer

DiRT Rally mogelijk naar PS4 en Xbox One

DiRT Rally mogelijk naar PS4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch