Menu Premium

Die Hard’s Nakatomi Plaza komt naar Warzone map

JeffreyHage 19/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De toevoeging van John Rambo aan Warzone is al een tijdje zeker. Raven Software laat het daar echter niet bij zitten en presenteert nu een nieuwe area in de game. En de fans van Die Hard mogen hun hart ophalen; het Nakatomi Plaza komt namelijk als nieuwe area naar Verdansk. Daarnaast is nu ook zeker dat ook detective John McClane naar de game komt. Maak je riemen dus maar vast en geniet vanaf 18 mei van een flinke dosis jaren ’80 nostalgie in Warzone.

De nieuwe area

Een geheel nieuwe area voor de reskin van Verdansk is uiteraard altijd top. En voor de fans van Die Hard is deze toevoeging extra zoet. Zij mogen het Nakatomi Plaza compleet digitaal verkennen alsof ze zich letterlijk in de film bevinden. Het gebouw (met vijf verdiepingen) komt in plaats van de uitzendtoren die nu op de map te vinden is en wordt het hoogste gebouw van de gehele map. Het gebouw is dus niet te missen, al doe je er nog zo je best voor. Daarnaast is het met dit gebouw ook mogelijk om nieuwe Die Hard-achtige missies te doen. Zoals het op zoek gaan naar voorraden, onschadelijk maken van C4 en het tegengaan van een wapendeal. Daarnaast is het ook mogelijk om de kluis van het gebouw leeg te roven. Maar wees wel op je hoede: je bent natuurlijk niet de enige die die klus wil beroven..

Rambo kampen

Een andere nieuwe toevoeging aan Warzone zijn de Rambo kampen. Er zijn 10 kampen verspreid over Verdansk waarin je loadout items kunt vinden. Naast deze items zijn hier ook andere items te vinden, maar Activision vertelt niet wat je hier precies kunt fixen. Typsich gevallletje van een goede teaser dus. Ook het vliegveld krijgt een kleine make-over doordat er een CIA toren is neergezet. Deze toren doet denken aan de toren waar vanuit de CIA jacht maakt op Rambo, wat ook weer een hommage is aan deze iconische 80’s film.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch