Menu Premium

Call of Duty: Warzone voegt Rambo toe aan de game

JeffreyHage 11/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na Fortnite gaat nu ook Warzone crossovers maken met filmsterren. Zo heeft Activision bekendgemaakt dat Rambo vanaf 20 mei speelbaar is in Warzone. In een nieuwe teaser die Activision online heeft gezet, is Sylvester Stallone afgebeeld in zijn iconische Rambo outfit, met brandende pijl en boog. En na de reskin van Verdansk terug naar 1984 is dit ook niet zo’n gekke beslissing. Sterker nog: ook Bruce Willis als John McClane van Die Hard gaat ook zijn opwachting gaan maken.

Cryptische tweets

Na een aantal cryptische tweets van Activision is het nieuws nu wereldkundig gemaakt via Twitter. De iconische rol van Sylvester Stallone als John Rambo komt als playable skin naar Warzone. De kans dat nu ook John McClane toegevoegd gaat worden is ook groot. Zo maakt Activision namelijk reclame voor het fictieve bedrijf ‘Nakatomi Duct Cleaning’, welke in de eerste Die Hard film voorbij kwam. De grote vraag die nu natuurlijk over blijft is: welke actiehelden mogen we nog meer verwachten? De officiële aankondiging van Call of Duty vind je hieronder.

Nog meer aankondigingen

Zoals gezegd is John Rambo niet de enige skin die straks playable is in Warzone. Alles wijst er tot nu toe op dat ook John McClane toegevoegd gaat worden. En dat betekent dat de speculatie nu officieel kan beginnen. Want wie gaat het stokje van deze grootheden overnemen? Een logische stap kan Terminator zijn met Arnold Schwarzenegger of Charlie Sheen in zijn rol in Platoon. De lijst is ontelbaar, maar niet elk character is wellicht geschikt om in Warzone te verschijnen. En moet Warzone zich alleen beperken tot actiefilms of gaan er ook meer skins volgen? Alleen de tijd gaat het ons leren. De keuzes zijn eindeloos, dus we vragen vooral aan jullie: welke cross over willen jullie graag zien? En is dit voor jullie iets wat de fun van Warzone gaat vergroten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch