Menu Premium

Dice is na de zomer wel zo’n beetje klaar met Battlefield V

Emiel 24/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dice heeft in een tweet bevestigd dat er na de zomer geen nieuwe updates meer komen voor Battlefield V. Het is dan klaar met game. Dit is de finale versie, veel plezier er mee. Want de servers blijven natuurlijk gewoon draaien. Dice is vanaf de release in 2018 druk bezig geweest met updates en DLC-pakketten voor deze game. In totaal zijn er maar liefst zeven pakketten geproduceerd. En daar komt er in de zomer nog ééntje bij. Waar dit pakket om draait, wil Dice nu nog niet vermelden, maar wel dat dit de laatste DLC is voor Battlefield V. En dus, waar gaat Dice dan straks druk mee zijn?

Geruchten, geruchten en aandeelhouders

De geruchten rondom een nieuwe Bad Company zijn er al vanaf 2014. En dat is vier jaar na de release van het tweede deel binnen deze sub serie. Magnus Troedsson, die in 2014 nog de General Manager was bij Dice, gaf toen aan dat ze bij Dice niet helemaal begrepen wat de fans zo vet vonden aan deze serie. En dat ze druk bezig waren om daarachter te komen. Om zo een zo goed mogelijk vervolg op Bad Company te kunnen maken. Blijkbaar hebben ze het echter nog steeds niet door. Afgelopen jaar gaf Andrew Wilson, de ceo van EA, tijdens een conference call met alle investeerders van EA aan dat er in 2021 een nieuw deel in de Battlefield serie op de markt komt. Wat betekent dat ze nu nog een compleet jaar hebben om de nieuwe game af te maken. Zou dat dan de grote klapper zijn die EA deze zomer wil aankondigen?

Wat gaat er nog gebeuren in Battlefield 5?

Tot die tij moet je het doen met Battlefield V. Dice heeft aangegeven ook na de zomer nog steeds de weekly rewards uit te delen en community events te organiseren. Ook blijft een team zich bezig houden met cheaters. Want ook al wordt er niet meer volledig aan Battlefield V gewerkt, het blijft voor EA belangrijk om de playerbase op peil te houden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch