Menu Premium
Loading...

Battlefield V Into The Jungle DLC Review: ‘Is DICE goed bezig?’

11/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield is een serie waar op de redactie behoorlijk veel liefde voor bestaat. Maar die liefde wordt vooral veroorzaakt door de oudere delen. Battlefield en Battlefield V vond niet bij iedereen even goed in de smaak. Deeltje IV wel. Het zag er de laatste tijd allemaal uber wreed uit, maar de maps en de actie waren vaak middelmatig. En dat deed pijn. Want een goede Battlefield dat hoort bij het leven. Dat moet een zekerheidje te zijn in een verder onrustig wereld. De vraag is nu of de nieuwe Battlefield V DLC,  ‘Into The Jungle’ daar verandering in gaat brengen.

‘Battlefield van der Ven’

Twee Battlefield-fans Koos en Boris zijn aan de slag gegaan met Into the Jungle. Het betreft Chapter 6 van Battlefield V. Je gaat de strijd aan op de Solomon eilanden en vecht jezelf door de dicht begroeide jungle naar de vijand toe. En je weet wat de aantrekkingskracht van de jungle is: dat je geen moer ziet en dat het gevaar daardoor op elke hoek loert. En dat is waarom knokken in de jungle populair is bij ons op de redactie. Dus wie weet dat Koos en Boris weer helemaal into Battlefield V zijn met deze Into the Jungle DLC. Wie weet zijn beiden King of The Solomon Islands.

“Koos Mooten, je moet je bek houden…”

Dat Battlefield een dingetje is op de redactie, dat kun je meteen zien aan de verhitte discussie die ontstaat zodra de camera’s draaien. Want hoe hardcore is Battelfield inmiddels nog? En maakt één sterke map zomer? Zoals het bij Gamekings normaal is, vallen er harde woorden aan de desk. Maar don’t worry, na afloop vielen de heren elkaar weer gewoon in de armen en was de vrede getekend. Veel plezier met de felle discussie over de nieuwe DLC van Battlefield V.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch