Menu Premium

Diablo 3: Ultimate Evil Edition verschijnt op 19 augustus

Gamekings Redactie 12/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor PC-gamers is Diablo 3 al een tijd te spelen en ook op de last-gen consoles is de game van Blizzard al een tijdje uit. Het verschil tussen deze twee versies is de Reaper of Souls-uitbreiding die nog niet op de consoles verschenen is en dat wordt binnen niet al te lange tijd gelijk getrokken. De Diablo 3: Ultimate Evil Edition verschijnt op 19 augustus, op zowel de current- als de last-gen consoles.

Het was al duidelijk dat Diablo 3: Ultimate Evil Edition ergens dit jaar voor de PlayStation 4 zou verschijnen, maar over de Xbox One-versie was nog niets bekend. Afgezien van het feit dat deze ooit wel zou komen. Diablo 3 verscheen afgelopen september op de Xbox 360 en PlayStation 3, maar de Reaper of Souls-uitbreiding ontbrak bij deze versies. In plaats van deze als downloadable content aan te bieden, is deze nu onderdeel van de Diablo 3: Ultimate Evil Edition. Opvallend is dat deze dus ook naar de last-gen consoles komt. Het is voor spelers mogelijk om hun al reeds aangemaakte personage mee te nemen naar de nieuwe versie, mochten zij besluiten Diablo 3: Ultimate Evil Edition voor de PlayStation 3 of Xbox 360 aan te schaffen. Deze verschilt niet van de current-gen versie qua content, maar logischerwijs slechts op grafisch vlak.

Daarnaast kan het personage ook meegenomen naar current-gen, respectievelijk van PlayStation 3 naar PlayStation 4, en Xbox 360 naar Xbox One. Blizzard heeft gekozen om een Apprentice Mode toe te voegen aan de Diablo 3: Ultimate Evil Edition, waardoor nieuwe spelers ook met gevorderde spelers kunnen spelen. Deze modus zorgt voor een boost, waardoor de skills redelijk gelijk worden getrokken. Verder is het ook mogelijk om gevonden loot te delen met anderen, waaronder Player Gifts. Deze zijn bedoeld om je vrienden cadeaus te kunnen geven.

19 augustus is het zover, want dan verschijnt Diablo 3: Ultimate Evil Edition op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Diablo 3: Ultimate Evil Edition verschijnt op 19 augustus

Diablo 3: Ultimate Evil Edition verschijnt op 19 augustus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch