Menu Premium
Loading...

Deze Mass Effect Andromeda cinematic trailer toont vriend en vijand

Ridho Hidayat 26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hype train voor Mass Effect Andromeda komt aardig op stoom. Bioware heeft eerder al verschillende gameplay trailers naar buiten gebracht, en deze maand wordt er meer bekendgemaakt over de multiplayer beta. Vandaag zijn er ook nieuwe beelden verschenen, en deze Mass Effect Andromeda cinematic trailer toont vriend en vijand!

In Mass Effect Andromeda speel je als een Pathfinder en ga je op zoek naar een nieuwe thuisplaneet om te koloniseren. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, want je hebt namelijk een bekwaam team waar je op kunt bouwen, inclusief een Krogan. Je zult echter niet ongehinderd kunnen exploreren in de ruimte, want zoals je in de trailer kunt zien, krijg je te maken met de gevaarlijke Kett Archon.

Dat is niet de enige video die vandaag is verschenen, hieronder kun je ook de nieuwe Andromeda Initiative video zien. Hierin krijg je meer informatie over de menselijke Pathfinders, die ook in de cinematic trailer te zien zijn. Maak kennis met Alec Ryder, zijn kinderen Scott en Sarah Ryder, Liam Kosta en Cora Harper!

Denk jij dat Mass Effect Andromeda een hoogtepunt gaat worden binnen het RPG-genre? Wat vind jij van de personages met wie je te maken zult krijgen in de game? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch