Menu Premium
Loading...

De Mass Effect Andromeda CES trailer toont nieuwe skills

Ridho Hidayat 05/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren werd de releasedatum van Mass Effect Andromeda al bekendgemaakt. Vanaf 23 maart kun je de ruimte ingaan om een nieuwe thuisplaneet te zoeken. Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2017 zijn er ook nog eens nieuwe gameplay beelden opgedoken, die je een kijkje geven in het RPG-aspect van Mass Effect. Bekijk hierboven dus de Mass Effect Andromeda CES trailer en zie wat voor toffe nieuwe skills je straks kunt gaan gebruiken!

Mass Effect is natuurlijk een RPG-franchise in hart en nieren, dus kun je ook in Andromeda helemaal losgaan met het uitbouwen van je character. Je speelt als Scott óf Sara Ryder, die je vervolgens kunt voorzien van een ‘Profile’ en verschillende skills. Je Profile is de class die je speelt, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Engineer, die voornamelijk gericht is op verschillende tech powers.

Je skills zijn opgedeeld in drie categorieën: Combat, Biotics en Tech. In de trailer kun je een aantal Tech-skills aanschouwen, waarbij te zien is dat de verschillende skills ook nog eens een individuele skill-tree hebben, waarmee ze krachtiger worden. Zo zie je in de gameplay beelden dat er vurig gebruik wordt gemaakt van de Flamethrower tech power, die menig vijand in lichterlaaie zet.

Wat vind je van de nieuwe skills die getoond zijn in de Mass Effect Andromeda CES trailer? Durf jij je hand ervoor in het vuur te steken dat Mass Effect Andromeda een topgame gaat worden? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch