Menu Premium
Loading...

De Mass Effect Andromeda CES trailer toont nieuwe skills

Ridho Hidayat 05/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren werd de releasedatum van Mass Effect Andromeda al bekendgemaakt. Vanaf 23 maart kun je de ruimte ingaan om een nieuwe thuisplaneet te zoeken. Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2017 zijn er ook nog eens nieuwe gameplay beelden opgedoken, die je een kijkje geven in het RPG-aspect van Mass Effect. Bekijk hierboven dus de Mass Effect Andromeda CES trailer en zie wat voor toffe nieuwe skills je straks kunt gaan gebruiken!

Mass Effect is natuurlijk een RPG-franchise in hart en nieren, dus kun je ook in Andromeda helemaal losgaan met het uitbouwen van je character. Je speelt als Scott óf Sara Ryder, die je vervolgens kunt voorzien van een ‘Profile’ en verschillende skills. Je Profile is de class die je speelt, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Engineer, die voornamelijk gericht is op verschillende tech powers.

Je skills zijn opgedeeld in drie categorieën: Combat, Biotics en Tech. In de trailer kun je een aantal Tech-skills aanschouwen, waarbij te zien is dat de verschillende skills ook nog eens een individuele skill-tree hebben, waarmee ze krachtiger worden. Zo zie je in de gameplay beelden dat er vurig gebruik wordt gemaakt van de Flamethrower tech power, die menig vijand in lichterlaaie zet.

Wat vind je van de nieuwe skills die getoond zijn in de Mass Effect Andromeda CES trailer? Durf jij je hand ervoor in het vuur te steken dat Mass Effect Andromeda een topgame gaat worden? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
 • deadstroke030

  fap fap

 • Nexxje

  ziet er goed uit. Nu hopen dat 21 maart ook idd de release date wordt. Het verhaal zal wel goed zitten denk ik ( 1 -2 en 3 waren ook fenomenaal, vooral 2 ).

  • Kid MMXV

   Ik ga er niet vanuit. Waar ik vooral bang voor ben is dat je crew minder persoonlijk en levend aanvoelt. Relatie met mijn crew was in DA:O en ME1 en 2 fenomenaal. DA:2 was tof, maar ME:3 verklote al een boel door je oude ME2 crewleden in 1 missie terug te laten komen. Die missies vond ik erg slecht. Wat wel gaaf was, meer lollig, was die DLC waarin je een feestje gaf :D.

 • Kid MMXV

  Mag hopen dat er een slider is om de over the soulder camera aan te passen of dat er snel mods uit mogen komen. Ik ben nu al zeeziek.

  Geluiddesign is trouwens weer heerlijk. Meteen weer het oude Mass Effect gevoel.

  Beelden komen van het kanaal van nvidia geforce. Je kunt er dus vanuit gaan dat dit PC is.

  • deadstroke030

   pc master race ; )

 • Greenekitten

  En weer een nietszeggende trailer die mij juist minder enthousiast maakt voor de game.

  Deze titel gaat zo tegenvallen.

  • Hugo van Zundert

   Hoezo maakt dit jou minder enthousiast? het enige wat je zie is hoe het combat systeem eruitziet, wat gewoon solide lijkt

   • Greenekitten

    Allesbehalve.

    Ik had al verwacht dat het Inquisition in space zou worden, maar niet dat het zo erg zou zijn. Hij heeft zelfs vuur en elektriciteit magie dat hij uit zijn handen vuurt en hij rent en springt overal als een kip zonder kop naar toe zonder ook maar ergens dekking te zoeken. De camera en fov zijn veel te krap, je personage neemt een veel te groot deel van je scherm in beslag en de UI lijkt vreselijk onhandig te zijn voor een PC speler net als Inquisition. Bovendien lijkt het dat ze zelfs de vreselijke Power Points mechanic uit Inquisition hebben overgenomen en het hier Nexus points noemen.

    Wat ze laten zien is niet Mass Effect. Het is een of andere standaard actiegame met veel te veel Dragon Age Inquisition invloeden. Het Asari personage Peebee (wat sowieso al een idiote naam is), lijkt veel te veel op Sera uit Inquisition, wat het meest kutte personage is dat ooit is geschreven. En verder weten we nog helemaal niets van andere personages. Wat juist is waarom je een ME game speelt. Niet voor deze actie-bullshit die ze constant laten zien.

    • Hugo van Zundert

     Ik zie dezelfde third person shooting mechanics met meer diepte. Je kan zeer zeker een class pakken waar cover belangrijker is. Dit was een veel dynamischere class. Zelf vind ik het nu boeiender eruit zien, want die gevechten in Mass Effect waren altijd wel hetzelfde. De inquisition fighting system is nog steeds behoorlijk anders, want hier zie je duidelijk dat het dynamischer is dan Inquisition. Ik heb een gevoel dat ze nu een goede mix tussen IQ en Mass Effect hebben te pakken.

     • Greenekitten

      Nee, je kan helemaal geen class kiezen zelfs. Dat hebben ze eruit gegooid, ook al gaat dat volledig in tegen de ME lore.

      En je kunt nooit een goede mix maken als je Inquisition er in betrekt. Wat een draak (ha) van een game was dat.

     • Hugo van Zundert

      Je kan uit verschillende skill trees kiezen, dat kan je bijna zien als aparte classes sinds je zelf kan kiezen waar je in wilt specialiseren. Btw Inquisition heeft volgens mij verschillende GOTY awards gewonnen, dus een draak is het zeker niet. Zoals ik het nu voor mij zie, is het een dynamischere manier van combat met het goede van IQ en ME bij elkaar. Maar blijkbaar moet je op elke game haten deze tijd zelfs een GOTY game als IQ

     • Greenekitten

      Ja, DA2 heeft ook GOTY awards gewonnen en veel meesterlijke games hebben onvoldoendes gehad. Maakt iets nog niet een goede of slechte game. Dat is gewoon puur marketing.

     • Hugo van Zundert

      Inquisition heeft ook gewoon goede reviews als ik het zo moet zeggen

     • Greenekitten

      Ja, DA2 ook. The Last Guardian ook. Imagine: Party Babyz ook. Reviews zeggen echt een hoop.

      https://rpgmaker.net/media/content/users/947/locker/God_Hand_vs_Party_Babyz.jpg

     • Hugo van Zundert

      Ik stop maar met jou te praten, misschien vertrouw je Gamekings die het ook een goede review gaf. Omdat het jouw stijl misschien niet was, betekent niet dat het algemeen kut is…. Maar als je altijd zo zuur wilt zijn over een game be my guest

     • Greenekitten

      Sorry dat ik niet heel naïef in de hype van een grote naam meega als alle gameplay die ze tot nu toe hebben laten zien er mediocre uitziet en de rest nog in nevelen is gehuld.

      Veel plezier met No Man’s Sky though!

     • Hugo van Zundert

      Oke nog een comment, je bent gewoon een hater blijkbaar op Bioware sinds Dragon Age. Als je dit een NMS noemt ben je simpelweg ignorant. Ga jij vooral je games spelen die je wilt spelen, hoef je niet te zeiken op een Mass Effect die jouw stijl niet aanspreekt

     • Greenekitten

      Als iemand geen fanboy is dan is die persoon meteen een hater? Schattig.

      En ik noem deze game geen No Man’s Sky, ik vergelijk het ermee aangezien we er nog vrijwel niks van hebben gezien behalve middelmatig tot slechte gameplay en de hele hype enkel rondom de naam is gebouwd. Houd de fanboy hype vooral vol though, ik denk dat je het nodig zult hebben als je door dit soort animaties wilt kunnen heen kijken.

      http://i.imgur.com/D4qQXLc.gif

     • Hugo van Zundert

      Ik heb simpelweg hoop en zie voor mij overtuigende combat. Zelf hoop ik nog goede characters en je hebt voor mij een goede Mass Effect. Ik ben als geen ander bang dat deze game gaat falen, maar de trailers hebben dat nog niet laten zien in ieder geval. Jij ging zeuren over combat dat niet jouw stijl is, maar niet slecht. Had je over die animatie sequence begonnen gaf ik je gelijk. Ga dus nou maar niet van het onderwerp weg als je geen gelijk kan krijgen

     • Hugo van Zundert

      btw in de trailer zie je iets van profile wat veel op classes lijkt, rond 00:53

     • Thegladoss

      Als je naar de omgeving kijkt zie je al dat cover nooit echt belangrijk kan zijn.
      Hoe je in hemelsnaam dit als dezelfde third person shooting mechanics als de vorige delen kan zien is mij een raadsel.

     • Hugo van Zundert

      ik zie genoeg coverpunten hoor, vind zelf de character wat dichterbij op het screen dan eerst maar je weet nog niet hoe dat speelt

  • RagingRens

   En dat weet jij aan de hand van een trailer 100% zeker voor een project waar eerst nog 3 maanden aan gewerkt word. Chapeau..Net als Titanfall 2 zeker wat ook volgens vele een ramp zou zijn maar uiteindelijk een pareltje van een game was en voor mijzelf een van de games van 2016. Don’t judge a book by it’s cover..

 • Thegladoss

  Hoe is dit Mass Effect?

  • YuriP

   hoe niet?

  • RagingRens

   Ben jij ingehuurd om deze game te bashen ofzo? Onder elk artikel zie ik je de game afkraken terwijl je uiteindelijk net zoveel weet als de rest..Ik zie hier toch echt grafisch mooie gameplay en dat vond ik in de vorige gameplay trailer ook, maar nee omdat jij één trailertje hebt bekeken waarin je de graphics bagger vond (die al wat verouderd is) weet jij beter als iedereen dat de game zuigt en loop je iedereens positieve comments volledig af te kraken. Beetje oppervlakkig in mijn ogen.

   • Greenekitten

    Ja, mijn job description is het tegengaan van betaalde EA shills zoals jij.

    • RagingRens

     Door te doen alsof je 100% alles lijkt te weten en iets dat je niet kent onder elk artikel erover volledig de grond in bashed? Ten 2e ik loop nergens mijn mening over te stralen op andere en laat ieder zijn of haar eigen mening hebben en heb dan ook nog nergens positief noch negatief gereageerd op de game en houd mijn blik nog open. Laat diegene die postief zijn ook gewoon lekker hun mening te geven ipv ze meteen te bestempelen als fanboys want dat is gewoon onterecht. Misschien is sci-fi wel volledig hun ding of is Andromeda de eerste ME die ze zien en spreekt het hun gewoon aan. Wie ben jij dan om te zeggen dat iemand dom is omdat hij een fanboy is? Ik zie jullie overal alleen maar discussies starten met mensen puur omdat ze positief zijn en jullie negatief, vervolgens beetje elkaars comments liken want oh dan hebben jullie gelijk. Nee absoluut niet. Je mag zeker je mening hebben negatief of positief maar laat ieder in zijn of haar waarde, daar zijn we toch immers mens voor of niet dan?

     • Greenekitten

      Volgende keer wat enters in je post verwerken zodat mensen het misschien ook daadwerkelijk lezen.

     • RagingRens

      Deze reactie zegt wederom ook weer genoeg dat je alleen ergens negatief op in wil gaan om meer commotie te creëren dan werkelijk inhoudelijk ergens op in te gaan. In vorige comments gaf je aan geen hater te zijn, echter ben je hardop het tegendeel aan het bewijzen. I rest my case 🙂 Fijne dag verder 🙂

     • Greenekitten

      Tsja, als je niet eens in staat bent om normale grammaticale regels te volgen en enkel een groot warrig blok aan letters neerplempt dan ga ik daar inderdaad geen moeite in steken.

     • RagingRens

      In een comment hoef ik geen enkele regel te volgen (wat overigens ook geen post is). Als jij je graag superieur wilt voelen en je zo wilt gedragen be my guest. Het enige wat je met elke reactie bewijst is dat je een hatertje bent met korte teentjes. Zonde, anders hadden we nog een gezonde discussie kunnen hebben in plaats van dat jij aankaart je te goed te voelen een blokje met enters te willen krijgen in een comment. Prinses op de erwt all over again….

 • YuriP

  duidelijk toch, ook combat hebben ze door DAI verder uitgewerkt. Nu wordt het niet meer alleen maar schieten achter cover. Omdat DAI game of the year won bij vele zou je denken dat dat iets goeds is maar toch klagen mensen. Ik in ieder geval niet!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord