Menu Premium
Loading...

Deze Final Fantasy 15 trailer toont de personages en de gameplay

Jeroen Wiersma 21/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is Final Fantasy 15 al uitgebracht? Dat zou je haast denken nadat eerder deze week de day one patch werd aangekondigd en we eerder vandaag te horen kregen dat het einde al op straat ligt. Toch is dat niet zo! Nog genoeg tijd om potentiële consumenten te overtuigen lijkt Square Enix te denken en gooit daarom een uitgebreide trailer online. Deze Final Fantasy 15 trailer toont de personages en nog veel meer.

Naast de rol van de personages, in het verhaal én de combat, komen in de ruim vijf minuten durende trailer het combat-systeem, het level-systeem, het summonen, de manier van reizen, sidequests en minigames aan bod. Een ouderwets potje pinball of de hengel uitgooien? Het kan! Natuurlijk krijg je ook meteen een beeld van de verschillende omgevingen in de game door het zien van al deze activiteiten van de Noctis-gang.

Final Fantasy verschijnt dinsdag 29 november voor de PlayStation 4 en Xbox One. Kijk vooral zelf naar de uitgebreide Final Fantasy 15 trailer en laat ons weten hoe zeer jij staat te springen eindelijk met deze game aan de slag te gaan.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch