Menu Premium

De Final Fantasy 15 day one patch brengt nieuwe features en verbeteringen

Mark Bischoff 18/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het eind van deze maand is het eindelijk zover en kun je aan de slag gaan met het nieuwste deel in de Final Fantasy-serie, namelijk Final Fantasy 15. Nadat al eerder bekend werd dat de game een day one patch gaat krijgen, maakt ontwikkelaar en uitgever Square Enix vandaag bekend dat de Final Fantasy 15 day one patch nieuwe features met zich mee zal brengen en voor verbeteringen zal zorgen.

Om wat voor nieuwe features en verbeteringen het gaat, is op dit moment nog niet bekend. De precieze inhoud hiervan zal Square Enix, volgens diverse tweets van het officiële Final Fantasy Twitter-account, bekendmaken op maandag 21 november. Volgens de ontwikkelaar gaat het in ieder geval om substantiële toevoegingen en verbeteringen, dus hou het nieuws in de gaten!

In eerste instantie zou Final Fantasy 15 al uitkomen in september. Er werd destijds echter onder andere nog tegen diverse bugs aangelopen, waardoor het ontwikkelteam toen besloten heeft om nog wat meer tijd in te ruimen om alle oneffenheden glad te strijken.

Kijk jij uit naar Final Fantasy 15 en ben je ook benieuwd wat Square Enix met de aangekondigde day one patch nog meer gaat toevoegen aan de game? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch