Menu Premium
Loading...

Deus Ex GO vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en Android

Mark Hoogland 18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van Deus Ex: Mankind Divided staat voor de deur, en eerder vandaag lieten we je daarvan al een vette launch trailer zien. Als aanvulling op die game kun je vanaf vandaag alvast in de stemming komen met de mobiele spin-off Deus Ex GO. Check snel de launch trailer!

Deus Ex GO volgt het voorbeeld van eerdere mobile games als Lara Croft GO en Hitman GO, door een grote titel van Square Enix te vergezellen door een spin-off die je op je mobiel of tablet kunt spelen. Deus Ex GO is, volgens de uitgever, een turn-based infiltratie game die zich afspeelt in een gestileerde variant van het Deus Ex-universum.

Uiteraard speel je als Adam Jensen en gebruik je hacking, combat en je augments om ingewikkelde puzzels op te lossen. Leuke bijkomstigheid is dat je hiermee extra’s vrij kunt spelen die je kunt gebruiken in Deus Ex: Mankind Divided. Ook zal er binnenkort een feature worden toegevoegd waarmee je zelf levels kunt maken en delen.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op 23 augustus voor Xbox One, PlayStation 4. Vanaf nu kun je dus de tijd tot die release doden met Deus Ex GO. Ga jij met deze mobiele zoethouder aan de slag?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch