Menu Premium
Loading...

Adam Jensen hangt de held uit in de Deus Ex: Mankind Divided Launch Trailer

Ridho Hidayat 18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komkommertijd is voorbij! Eindelijk is het zover, de befaamde najaarsgames staan voor de deur en Deus Ex: Mankind Divided mag het spits afbijten. Ga er maar eens goed voor zitten, want Adam Jensen hangt de held uit in deze prachtige Deus Ex: Mankind Divided Launch Trailer.

De wereld dreigt in tweeën te worden gescheurd tussen de normale en de augmented mensen, maar gelukkig is daar altijd nog Adam Jensen, die er een stokje voor steekt. Als brug tussen de twee bevolkingsgroepen, strijdt hij voor de vooruitgang van de mensheid. In een wereld waar de augmented mensen onderdrukt worden en waar terrorisme aan de orde van de dag staat, is Adam Jensen de held die opkomt voor de slachtoffers in de samenleving.

Deus Ex: Mankind Divided is een action-RPG, waarin jouw keuzes cruciaal zijn voor het verhaal. Begin je eerst met schieten en stel je vervolgens de vragen, of ben je juist een barmhartige samaritaan? Ook qua gameplay kun je kiezen hoe je te werk gaat; je kunt iedereen op je pad neerschieten, of al sluipend zo veel mogelijk confrontaties uit de weg gaan. Als augmented-mens heeft Adam Jensen allerlei abilities tot zijn beschikking waardoor jij elke missie kunt voltooien zoals jij dat wilt.

We hoeven er nog maar een paar dagen op te wachten, want vanaf 23 augustus kun je losgaan als Adam Jensen in Deus Ex: Mankind Divided. Check dus snel de launch trailer! Kijk jij uit naar deze verhalende action-RPG? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch