Menu Premium

Details Battlefield 2042 Hazard Zone gelekt voor release

Dansky 14/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lekken is tegenwoordig niet meer dan normaal. Kijk maar naar versoepelingen van maatregelen bijvoorbeeld. Je vraagt je af waarom er ├╝berhaupt nog een datum en tijd wordt gebonden aan bekendmakingen. Afin, voor leuke dingen is het altijd mooi meegenomen als iets eerder lekt. Zoals het geval is bij de nieuwe Hazard Zone van Battlefield 2042. Een luttele twee uur voor de reveal lekte er een aantal details uit.

Battlefield 2042: Hazard Zone is een twist op Zombies

Hazard Zone is het antwoord van Battlefield 2042 op Zombies van Call of Duty. Tom Henderson, een vertrouwde insider die voor meerdere magazines schrijft, kwam op Twitter met het nieuws hoe deze nieuwe mode eruit gaat zien. Dit deed hij zowel gisteren als vandaag. In Hazard Zone speel je met een squad van maximaal vier personen. In de Zone ben je, in tegenstelling tot Zombies van Call of Duty, niet alleen. Je speelt zowel tegen AI als tegen andere spelers. Het doel is niet om te overleven maar om de data drives, die worden bewaakt door AI, te bemachtigen en te uploaden. Easy, toch? Alleen kan je maar twee keer per match uploaden. Met andere woorden: twee teams kunnen dat doen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Credits, Tactical Upgrades, Loadouts en Extraction Streaks

Het uploaden van de drives zorgt ervoor dat je Dark Market Credits krijgt. Hiermee kan je geen drugs kopen maar wel, bijvoorbeeld, tactical upgrades en loadout verbeteringen voor de volgende match. Tactical upgrades zijn hierin passive buffs die je krijgt. Denk aan extra ammo, quickdraw, meer granaten, je kent het wel. De Extraction Streak is een interessante: per specialist geeft het een level van Extraction aan. Iedere keer dat je de data drives upload krijg je een streak. Ga je dood dan verdwijnt de streak. Met deze streak krijg je dan weer korting op Tactical Upgrades waardoor je bijvoorbeeld meer kan kopen voor minder Dark Market Credits. Als laatste klap op de vuurpijl kwam Tom nog met dit leuke feitje:

Dus zelfs als het niets wordt heeft DICE nog genoeg leuks in petto. Op het moment van schrijven is het nog een klein uur tot de trailer en wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch