Menu Premium
Loading...

Battlefield 2042 Bèta Review: Een terugkeer naar glorie?

13/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na Battlefield 5 zoe je misschien denken dat deeltje 6 gaat uitkomen. Maar het is iets anders gegaan. Battlefield 2042 was namelijk afgelopen week speelbaar. De multiplayer. En wij hebben het gespeeld. Koos in een speciale privé preview sessie zelfs uitgebreider dan de gewone gamer. Perks of the job. De MP bèta draaide specifiek om één map. Hoe hebben de twee heren, Boris en Koos dat ervaren? Vonden ze het vet? Of gaan ze toch liever terug naar WW2? Of Battkefield 4 natuurlijk. De favoriet op de redactie. Verder natuurlijk… Hoe speelt het? Gaat DICE nog echt veel werk nodig hebben? Of moet het wel goed komen als het spel launcht op 19 november. Dat gaan we jullie allemaal vertellen in de bèta check van Battlefield 2042.

Een tornado in de oorlog van Battlefield 2042

In Battlefield 2042 was er één map speelbaar. Het gaat om de Orbital map. In deze map kun je het met meer dan 100 spelers tegen elkaar opnemen. Dat klinkt op voorhand goed. Maar hoe is de ervaring tijdens het spelen? Merk je dat er zoveel spelers zijn? Of komt het voor dat de map eigenlijk heel leeg voelt? Hoe was de destructie in de bèta? Heeft het een soort Levolution vibe zoals in Battlefield 4? Of kan dat nog veel beter. Brengt de game veel ongewenste chaos met zich mee of is het best wel goed gebalanceerd? Daarnaast willen we weten hoe Boris en Koos de bèta hebben gespeeld. Op een dikke PC of toch op een console?

Gaan we de singleplayer missen bij de release?

In Battlefield 2042 ga je de strijd alleen in mulitplayer aan. Het spel bezit geen single player ervaring meer. Maar zit er dan nog wel iets van een story in? In de multiplayer that is? Of was dat nog goed niet te zien in de bèta? Verder is de vraag of Koos & Boris de game snel verder willen spelen. Of houdt het voor hun op na de bèta? Gaat deze game net zo’n succes als Battlefield 4 worden? Of moet DICE echt wat anders gaan doen met de serie? Je gaat het allemaal horen in de bèta check van Battlefield 2042.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch