Menu Premium

Destiny’s Iron Banner event na enkele uren stopgezet

Gamekings Redactie 04/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag kwam het bericht naar buiten dat het Iron Banner evenement was teruggekeerd naar de wereld van Destiny. Helaas blijkt het allemaal toch niet zo te zijn zoals we dachten, want Destiny’s Iron Banner event is na enkele uren stopgezet.

Iron Banner is een multiplayer evenement in Destiny, waarbij het voor de spelers mogelijk is om je wapens en andere gear volledig in te zetten op het slagveld. Normaal is het zo dat de kracht van je wapens en andere spullen worden uitgebalanceerd naar de kracht van je tegenstander. Zo is de kans op een eerlijk gevecht een stuk groter. Tijdens het Iron Banner evenement wordt deze balans weggehaald en is het mogelijk om je volledige arsenaal aan wapens met hun volledige kracht tegen andere te gebruiken. Dit zorgt er voor dat ervaren en sterke spelers een voordeel krijgen tijdens een gevecht. Iets wat heel erg veel gamers goed in de oren klinkt. De vorige keer toen het evenement werd gehouden, namelijk van 7 t/m 14 oktober, waren er veel klachten over de kracht van de wapens. Mensen die ondertussen in de map van Destiny al tot het meubilair behoren klaagden steen en been dat ze niet voldoende extra power bij hun wapens hadden gekregen, een grote domper. Hierop belooft Destiny het één en het ander aan te passen en binnenkort opnieuw met een evenement te komen.

Nu leek het er vanmorgen even op dat het evenement was wedergekeerd, maar helaas bleek niets minder waar. Na een aantal uur werd de modus offline gehaald en was het niet meer mogelijk om deze te spelen. De Iron Banner Bounties zijn weg, het gebied rondom The Tower is gesloten en het is niet meer mogelijk om de gamemodus te selecteren. De geruchten gaan dat het evenement te vroeg is gestart en dat het eigenlijk helemaal niet de bedoeling was dat we al aan de slag konden in deze modus. Bungie heeft in ieder geval nog geen uitspraken gedaan over deze kwestie en heeft aangegeven dat zij zo snel mogelijk via hun officiële kanalen zullen communiceren met de community.

Over hoe het nu verder moet is helaas vrij weinig bekend. Het enige wat nu nog gedaan kan worden is afwachten op verdere berichtgeving. Voor de echte Destiny-fans komt dit wel opnieuw als een domper, maar gelukkig functioneert de rest van de game gewoon zoals het moet en kan je gewoon lekker verdergaan met het levelen.

Destiny's Iron Banner event na enkele uren stopgezet

Destiny’s Iron Banner event na enkele uren stopgezet

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch